Странице

петак, 15. децембар 2017.

Mr. Black - Carbonated Bubble Clay Mask

Mr. Black je izbacio novi proizvod na tržište koji je već dostupan u Dm drogerijama. Znate da sam obožavala njihov piling od kafe, te sam se obradovala isprobavanju ovog proizvoda. U pitanju je Mr. Black maska koja peni.
Šta kaže proizvodjač:

Novitet u kozmetici koji je oduševio žene širom sveta je maska koja peni kada je nanesete na lice. Glavna karakteristika ovog preparata je oksigenacija, odnosno dovođenje kiseonika u kožu. Na taj način, ćelije se aktiviraju da što bolje apsorbuju kiseonik i ostale aktivne sastojke maske kroz tkiva
. Posle 10 minuta na licu, preparat veoma zapeni a zahvaljujući delovanju aktivnih sastojaka, koža zablista i tragovi umora nestaju. Pored aktivnog kiseonika, preparat sadrži proteine placente, aktivni ugalj, glinu i druge elemente koji brzo vraćaju koži sjaj i svežinu, ten postaje baršunast, a koža svilenkasta. Kompanija Mr.Black pravi pouzdanu masku sa pažljivo odabranim sastojcima. Glina Bubble maske ima izraženu moć da očisti nečistoće sa kože lica. Aktivni ugalj i proteini placente zajedno čiste pore u jednom koraku, nakon čega je vaša koža hidrirana i glatka i uz redovnu upotrebu postaje savršena.

Maska dolazi u teglici od 100gr i smeštena je u crnu kartonsku kutiju u kojoj se nalazi mala špatulica koja služi za nanošenje proizvoda. Maska je gelaste teksture, tamno sive boje i veoma prijatnog mirisa. Ispod poklopca se nalazi još jedan zaštitni poklopac pa ne postoji mogućnost prosipanja ili sušenja maske.

Uputstvo za upotrebu:

Očistite kožu lica, a zatim nanesite Bubble masku na celo lice, pažljivo izbegavajući predeo oko očiju. Posle 5 minuta kada mehurići nestanu, masirajte kožu penom oko jedan minut sa malo mlake vode i isperite. Preporučuje se upotreba 2-3 puta nedeljno. Budite pažljivi sa upotrebom na osetljivoj koži. Ovo je, pre svega, jedan veoma zanimljiv proizvod. Nije da prvi put čujem za masku ovog tipa, ali je prva koju sam isprobala. Kada je nanosite morate to brzo da radite jer mehurići brzo počinju da se stvaraju. Osećaj pri stvaranju mehurića je poput blagog golicanja i veoma prijatan. Nakon 5 minuta maska se ispira, a u dodiru sa vodom ponovo se pretvara u gel. Koža nakon maske je nestvarno meka i nežna. Koristim je 2 puta nedeljno i nije mi izazvala nikakve iritacije.

Sastav:Mr. Black proizvodi nisu testirani na životinjama. Možete ih pronaći u Dm drogerijama. Cena maske je 1389 din. 

Više o njoj pogledajte na Mr. Black sajtu:  Bubble maska za čišćenje lica

Mr. Black na instagramu: https://www.instagram.com/mrblacksrbija/

Recenzije ostalih Mr. Black proizvoda:

Mr. Black - Coffee Body Scrub

Mr. Black - Luminizing Peel-Off Black Mask

Jeste li koristile ovu masku?

8 коментара: