Странице

среда, 20. децембар 2017.

Kallos - 14 in 1 Keratin tretman u spreju za kosu

Prošle godine sam vam pisala o Kallos Keratin - Maski za kosu, a u današnjem postu vam otkrivam još jedan proizvod koji u kombinaciji sa maskom daje odlične rezultate.
Radi se o Kallos 14 u 1 Keratin tretmanu u spreju.
Šta kaže proizvodjač:


14 u 1 tretman u spreju koji se ne ispira, trenutno i efektivno oporavlja kosu sa mnogobrojnim funkcijama: hidriranje, negovanje, oporavak, zaštita, povećanje volumena, lako raščešljavanje.
Njegova jedinstvena formula sa keratinom, arganovim, avokadovim, kokosovim, suncokretovim, lanenim makadamijinim i maslinovim uljem, vitaminima B3, B5, B6, C, E I pantenolom čini kosu lepom, zdravom, svilenkastom i sjajnom.

Proizvod dolazi u bočici od 200ml sa raspršivačem. Prilično je gust, bele boje i prijatnog mirisa. Koristim ga nakon svakog pranja tako što istisnem 2-3 pumpice direktno na kosu (od polovine kose ka krajevima) i nakon toga je sušim. Kosa nakon ovog tretmana je veoma meka, svilenkasta, lako se raščešljava. 

Sastav:Za još bolje rezultate, preporučujem vam da ovaj tretman u spreju koristite u kombinaciji sa Kallos Keratin maskom.
Koristite li Kallos preparate za kosu?

2 коментара: